در فرآیند ترشی از چند ماده مهم از جمله نمک، روغن و فلفل استفاده می شود که این مواد به مقدار معینی با یکدیگر مخلوط می شوند تا خیارشور درست شود.ترشیجات به عنوان نوعی پیش غذا استفاده می شود.
برجسته ترین نوع ترشی ها ترشی خیارشور یک و یک که اغلب مورد استفاده قرار می گیرد.در اینجا به برخی از برجسته ترین فواید این نوع ترشی اشاره می کنیم.
انرژی مورد نیاز بدن انسان را تامین می کند، زیرا ترشی ها می توانند ویتامین B بدن انسان را تا حد زیادی تامین کنند، اما به نسبت کم و محدود، اما برای این منظور تا حدودی مفید هستند.
با توجه به وجود مقدار قابل توجهی ویتامین K که برای بدن این خانم مفید است، برای بدن زنان باردار یا شیرده مفید است.
این به تقویت و توسعه بینایی انسان کمک می کند، زیرا ترشی می تواند مقدار مناسب ویتامین A مورد نیاز بدن، به ویژه برای فرآیند بینایی را در اختیار بدن قرار دهد.
حاوی مقدار زیادی نمک است که ممکن است با از بین بردن باکتری ها و عوامل بیماری زا برای بدن انسان مفید باشد.
به درمان، دارو و بهبود زخم معده کمک می کند.
میزان قند خون انسان را با بهبود سطح هموگلوبین در خون انسان به دلیل اسید استیک موجود در آن کنترل می کند.
حاوی بسیاری از ویتامینها، مواد معدنی مهم و آنتیاکسیدانهای ضروری برای بدن است، زیرا این عناصر و مواد معدنی به درمان و درمان بسیاری از بیماریهای بدن مانند کمخونی، افزایش ایمنی، افزایش و محافظت از استحکام استخوانها و همچنین بسیاری از عملکردهای مهم دیگر کمک میکنند.
هضم غذا را بهبود می بخشد.
احتیاط در خوردن خیارشور
به دلیل نمک زیاد موجود در خیارشورها که ممکن است به دلیل افزایش فشار خون بسیار مضر باشد، مصرف آن به مقدار زیاد توسط افراد عادی و سالم توصیه نمی شود، علاوه بر آن نیاز به خودداری از مصرف آن توسط افراد که از مشکلات و نقص های فشار خون رنج می برند.
افرادی که از تجمع چربی یا کلسترول بالا رنج می برند باید از مصرف آن پرهیز کنند، زیرا ترشی ها به دلیل مقادیر بالای روغنی که دارند، می توانند خطر چربی و کلسترول را در بدن انسان افزایش دهند، بنابراین ترجیح داده می شود فرد از آنها دوری کند یا مقادیری را که وارد بدنش می شود کنترل کند.