انبه زرد یکی از خوش رنگ ترین و چشم نواز ترین انبه ها می باشد که می توان از آن در رنگ رزی نخ های قالی بافی استفاده کرد. این میوه پرخاصیت بومی هندوستان بوده که در ادامه آراد برندینگ به توضیح این میوه و کاربردهای آن پرداخته است.
یکی از پر نقش ترین کاربردهای انبه در تهیه چاشنی محبوب مردم یا همان ترشی می باشد که در میان چندین نوع ترشی، ترشی انبه تند با سیل عظیم طرفداران روبه رو شده و از میزان فروش بالایی نیز برخوردار می باشد و به صورت حضوری و اینترنتی به فروش می رسد.
هر منطقه ای بسته با ضائقه مردم اقلیم خود به تهیه چاشنی می پردازد؛ به عنوان مثال ترشی انبه بلوچی با توجه به نوع سلیقه و ضائقه آن مردم تهیه شده است و به همین سبب این نام را بر روی آن نهاده اند. بهتر است برای پیدا کردن طعم مورد علاقه خود انواع ترشی ها را تست نمایید.