یافته ها
محققان دریافتند که دانشجویانی که روزانه نصف فنجان گردو مصرف میکنند، سلامت روانی خود را بهبود میبخشند. آنها همچنین شب ها بهتر می خوابیدند و نشانگرهای زیستی متابولیک بهبود یافته بودند.
علاوه بر این، در هفتههای منتهی به امتحانات تحصیلی، دانشآموزانی که گردو نمیخوردند، استرس و افسردگی بیشتری را گزارش کردند.
در نهایت، بین اولین و آخرین ارزیابی توسط محققان، دانش آموزانی که آجیل خوردند، کاهش قابل توجهی در احساسات مرتبط با افسردگی گزارش کردند.
به گفته محققان، گردو پوست کاغذی تویسرکان سرشار از ترکیباتی است که به سلامت مغز کمک می کند. از جمله آنها شامل موارد زیر است:
اسیدهای چرب امگا 3
آنتی اکسیدان ها
ملاتونین (هورمون خواب است)
پلی فنول ها
اسید فولیک
ویتامین E
فواید خوردن گردو برای سلامتی
• عملکرد بهتر مغز
• بهبود حافظه
• کمک به عملکرد بهتر سیستم عصبی مرکزی
• کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی
• تقویت فلور روده و به طور کلی سیستم گوارشی
• کمک به حفظ سطح طبیعی وزن
• کاهش احتمال دیابت نوع 2
• کاهش بروز سرطان و پیری
• کاهش بروز اختلالات روانی
• کمک به کیفیت خواب بهتر به دلیل ملاتونین موجود در آنها
• بهبود باروری مردان
گردو منبع بسیار خوبی از اسیدهای چرب ω-3 است که به دلیل ساختار خود از ما در برابر بیماری ها محافظت می کند و از بدن محافظت می کند. 70 درصد چربی موجود در گردو حاوی اسیدهای چرب غیراشباع Ω3 و Ω6 است.
علاوه بر این، آنها سرشار از فیبر هستند، حاوی مواد معدنی ارزشمندی مانند منیزیم، منگنز، کلسیم، مس، پتاسیم، آهن، سلنیوم و همچنین ویتامین های A، E، K و B هستند.
به لطف همه این مواد مغذی، آنها بدن ما را تامین می کنند. با انرژی مورد نیاز برای انجام وظایف روزانه خود.
سرشار از چربی، اما همچنین کالری
آجیل ها باید در حد اعتدال مصرف شوند، زیرا چربی زیادی دارند و کالری زیادی دارند.
مقدار توصیه شده روزانه حدود 30 گرم است. قابل ذکر است که در 100 گرم. گردو حاوی حدود 10.7 گرم است. Ω3 از اسیدهای چرب، در حالی که در 100 گرم.
ماهی های چرب مانند ساردین حاوی حدود 1.8 گرم است. اوه 3. البته به خاطر داشته باشید که در 100 گرم. از گردو حدود 739 کالری دریافت می کنید!
چربی های آجیل جایگزین چربی های حیوانی می شوند زیرا ترکیب آنها کالری دریافتی را بالاتر از سطح توصیه شده روزانه افزایش می دهد.